Få vores nyheder på mail

Tag på virtuel rundtur i ”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen“ via nyt mikrosite

Pressemeddelelse   •   Nov 15, 2011 15:17 CET

Scandlines åbner nu dørene til et nyt virtuelt univers, hvor alle interesserede kan
følge med i rederiets storstilede milliardprojekt på ruten Gedser-Rostock. Her er det muligt at følge med i byggeprocessen af rederiets to nye færger ”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen” samt tage på en 360-graders virtuel rundtur.

Scandlines inviterer nu indenfor i et nyt virtuelt univers skabt til de kommende superfærger
”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen”, der skal besejle ruten Gedser-Rostock fra foråret 2012. Det nye univers gør det muligt at komme helt tæt på tilblivelsen af de to nye superfærger.

På det nye mikrosite kan man blandt andet følge byggeriet af færgerne på P + S værftet i Stralsund samt havneudvidelserne i både Gedser og Rostock og lære mere om tankerne bag designet af de nye færger. Ikke mindst er det muligt at tage et detaljeret smugkig indenfor i både ”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen”. På færgernes nye mikrosite er der nemlig mulighed for at tage på en imponerende virtuel rundtur og se, hvordan de to superfærgers restauranter, lounger, shoppingarealer og legepladser vil se ud indefra.

”Foruden den virtuelle rundtur på de to nye færger, kan man følge med i de vigtigste milepæle og events via en komplet timeline, der går fra kontraktunderskrivning og køllægning til leveringen af ”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen”. På mikrositet kan man også gå på opdagelse i vores mediegalleri eller finde alverdens fakta og tal om de nye færger,” fortæller Morten Haure Petersen, CCO i Scandlines.

”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen” åbner portene for markant flere passagerer og køretøjer på ruten Gedser-Rostock. Passagerkapaciteten forøges til 1.500 mod de nuværende 1.000, og færgerne har plads til 480 personbiler eller 96 lastbiler. Det er dog ikke kun rejsende, der får glæde af den flydende bro, der forener Danmark og Tyskland. Færgernes lavere brændstofforbrug bliver også en gevinst for miljøet.

Transporttiden mellem Gedser og Rostock bliver med de nye færger fortsat en time og 45 minutter, og selvom kapaciteten forøges markant, vil køretøjerne stadig kunne på- og aflæsses på kun 15 minutter. Scandlines har samlet set investeret 1,7 milliarder i havneudvidelserne i Gedser og Rostock samt de nye færger ”M/S Berlin” og ”M/S Copenhagen”

Besøg Scandlines’ nye mikrosite på www.scandlines.dk eller via det direkte link www.scandlines.com/da/nye-faerger-2012/velkommen.

Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument