Få vores nyheder på mail

Scandlines udgiver vinrejseguide

Pressemeddelelse   •   Jan 28, 2008 08:00 CET

Scandlines har netop udgivet en rejseguide, der sætter fokus på Tyskland som en spændende
destination for vinrejser. Guiden er blevet til i samarbejde med Tysk Turist Information og Det Tyske Vininstitut. Den indeholder inspiration til rejser i syv af Tysklands mest attraktive vindistrikter samt forslag til gårdbesøg, overnatning og oplevelser i vinområderne.

Selvom Tyskland inden for det seneste årti har udviklet sig til et meget spændende vinland med fremragende vinproducenter, findes der stadig mange fordomme om tysk vin. Det vil Scandlines gerne lave om på. Derfor udgiver rederiet nu en rejseguide, der gør danskerne opmærksomme på de tyske kvalitetsvine og sætter fokus på Tyskland som en oplagt destination for vinrejser.

Guiden, der bærer titlen ”Tyske kvalitetsvine er tættere på end du tror”, indeholder inspiration til rejser i syv af Tysklands mest attraktive vindistrikter. De syv omtalte distrikter ligger i områderne omkring Rhinen, Mosel, Main og Neckar i det sydvestlige Tyskland. De kan alle nemt og relativt hurtigt opleves i bil via Scandlines’ færgeoverfart Rødby-Puttgarden.

Den nye rejseguide informerer kort om hver enkelt vindistrikt og giver en række forslag til tyske vingårde, der er værd at besøge. Den indeholder desuden tips til spisesteder, overnatning, naturoplevelser og seværdigheder i vinområderne. Sidst men ikke mindst omfatter rejseguiden konkrete forslag til, hvordan et par dages ferie i et tysk vindistrikt kunne se ud.

Og har man fået smag for de tyske dråber på rejsen, står Scandlines’ Border Shop i Puttgarden klar med et kæmpe sortiment af vine fra såvel Tyskland som resten af verden. Foruden de mange spændende flasker tilbyder Border Shop sine kunder rådgivning af specialuddannede vineksperter samt prøvesmagning af vinene inden køb.

”Tyske kvalitetsvine er tættere på end du tror” er blevet til i samarbejde med Tysk Turist Information (DZT) og Det Tyske Vininstitut (DWI). Scandlines har tidligere udgivet rejseguiderne ”Nordtyskland i et snuptag” og ”Kør til Hamburg eller Berlin i egen bil”, der begge har været meget efterspurgte. Såvel disse som Scandlines’ rejseguide om vinrejser til Tyskland er gratis og distribueres i informationen om bord på færgerne på overfarterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock. Guiderne kan også bestilles på telefon 63 51 78 53 eller ses på www.scandlines.dk.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument