Få vores nyheder på mail

Scandlines styrker sit netværk i Østersøen

Pressemeddelelse   •   Jan 07, 2010 08:00 CET

Det tysk/danske selskab Scandlines Group udbygger nu sit fragtbaserede rutenetværk til de baltiske lande. Fra og med 20. januar 2010 vil selskabet tilbyde en ny passager- /fragtrute mellem Travemünde i Tyskland og Ventspils i Letland. Ruten vil indledningsvis få to ugentlige afgange i hver retning.

"Travemünde er geografisk meget velplaceret med henblik på at komme til og fra det vesteuropæiske marked. Endvidere er Travemünde et interessant internationalt knudepunkt med flere intermodale muligheder for vores kunder. For Scandlines er ruten en styrkelse af vores baltiske rutenetværk med et stærkt andet ben", udtaler Søren Poulsgaard Jensen, der er COO for Scandlines’ fragtbaserede netværk.

På ruten indsætter Scandlines fartøjet M/S Urd, som har en kapacitet på 186 passagerer samt 1.598 lastemeter til fragt.

Den nye service vil blive udbygget med yderligere et fartøj, når en passende løsning bliver identificeret.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument