Få vores nyheder på mail

Scandlines’ nye færger bliver ikke klar til sommersæsonen

Pressemeddelelse   •   Maj 10, 2012 08:00 CEST

Scandlines forventer ikke længere, at de to nye Gedser-Rostock-færger, som i øjeblikket
bygges i Stralsund, vil blive klar til sommersæsonen. For at sikre den nødvendige kapacitet for rederiets kunder vil M/F Prins Joachim og M/F Kronprins Frederik fortsat sejle på Gedser-Rostock i sommersæsonen, og derudover vil Scandlines indsætte en ekstra færge på ruten.

”På nuværende tidspunkt er det vigtigste for os at sikre stabile arbejdsforhold for vores medarbejdere samt et fortsat højt serviceniveau og den nødvendige kapacitet for vores kunder. Derfor indsætter vi en tredje færge på Gedser-Rostock i sommersæsonen. Justeringerne er blevet nødvendige på grund af den fortsatte forsinkelse og den forestående højsæson,” forklarer Søren Poulsgaard Jensen, CEO i Scandlines.

M/F Prins Joachim vil til sommer sejle med tysk bemanding og M/F Kronprins Frederik med dansk bemanding. Information om den tredje ekstra færge offentliggøres, så snart det er muligt. Læs mere om Scandlines på www.scandlines.dk.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument