Få vores nyheder på mail

Scandlines forbedrer ny Travemünde – Ventspils service

Pressemeddelelse   •   Jan 22, 2010 11:32 CET

Den tysk-danske Scandlines Group forbedrer allerede nu sin nye RoPax-service fra
Travemünde (Germany) til Ventspils (Latvia). Ruten blev lanceret så sent som den 19. januar 2010.

Per 24. januar 2010 vil RoPax-fartøjet "Envoy" blive indsat som den anden færge på denne forbindelse. "Envoy" kan tilbyde en kapacitet på 220 passagerer såvel som 1.934 lastemeter til fragt. Sammen med RoPax-fartøjet "Urd" vil Scandlines således nu tilbyde op til fire ugentlige afgange per retning.

"Vi har haft en meget lovende start med forudbestillinger til vores nye service fra Travemünde. Vi forventer inden for en overskuelig fremtid at kunne vende tilbage til den suspenderede Rostock/Baltikum-rute, når vi har identificeret den tonnage, som det aktuelle marked kræver", siger Søren Poulsgaard Jensen, Scandlines' COO for Fragtbaserede Netværk.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument