Få vores nyheder på mail

Scandlines’ Border Shop trodser konjunkturerne

Pressemeddelelse   •   Okt 28, 2009 12:15 CET

Scandlines’ tyske grænsebutik Border Shop i Puttgarden fejrer 10-års-jubilæum i 2009,
og trods snak om krise og kritiske konjunkturer har supermarkedet oplevet et fint jubilæumsår. Salget ligger indtil videre på samme niveau som i 2008, og med julehandelen i horisonten er der store forventninger til årets samlede resultat.

Scandlines’ Border Shop i Puttgarden har siden åbningen i 1999 udviklet sig til lidt af en institution for købeglade danskere. I år kan supermarkedet ved havneindsejlingen for Rødby-Puttgarden-færgerne så fejre 10-års-jubilæum til lyden af muntert klingende kasseapparater. Mens mange detailhandlende må acceptere støt faldende salgstal, har Border Shop nemlig formået at knække kurven, og indtil videre har 2009 levet op til niveauet fra det foregående år.

”I september 2009, som også var den måned, hvor vi fejrede vores 10-års-jubilæum, havde vi 20 procent flere besøgende, end vi havde kalkuleret med. Og vi har store forventninger til julehandelen, som allerede så småt er begyndt. Vi sørger hele tiden for at have en prisstruktur, der gør det fordelagtigt for kunderne at tage turen herned – og krisesnakken betyder jo ikke, at folk er holdt op med at holde jul”, siger shop manager i Border Shop Puttgarden, Philip Balmer.

I løbet af det seneste års tid har Border Shoppen gennemgået en del forandringer. Vinafdelingen er blevet bygget om og tilpasset kundernes efterspørgsel. Blandt andet har de mest populære vine fået en mere fremtrædende plads i sortimentet, mens udvalget generelt er blevet mere overskueligt. Derudover er faciliteterne for Border Shops unikke service, hvor kunderne kan smage på vinen, inden de køber den, blevet udvidet. I løbet af 2010 er det planen, at lignende forbedringer skal gennemføres på indkøbscentrets øvrige etager.

Også Border Shops velassorterede whiskyafdeling er et tilløbsstykke. Her findes cirka 300 forskellige slags whisky, og Scandlines valgte for nylig at lancere et whiskymagasin, som blandt andet kan downloades på www.border-shop.dk.

Border Shop Puttgarden har en søsterbutik ved færgelejet i Sassnitz. Her findes de samme varegrupper, men dog i et mindre udvalg. I begge butikker er det muligt at forudbestille varer via internettet. Efterfølgende kan varerne så afhentes i færdigpakket tilstand ved skranken.

Læs mere om Border Shop Puttgarden og Border Shop Sassnitz på www.border-shop.dk

For yderligere information kontakt shop manager i Border Shop Puttgarden, Philip Balmer, på mail philip.r.balmer@scandlines.com eller telefon 20 28 39 45.


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument