Få vores nyheder på mail

Mit navn det står med gækker – fordi det handler om billetter

Pressemeddelelse   •   Apr 11, 2014 08:00 CEST

Rederiet Scandlines fejrer de forestående helligdage med 4.000 ’påskeæg’ til påskerejsende danskere: 4.000 helt nye Easter-tickets på ruten Gedser-Rostock frigives fra i morgen til en pris af bare 399,- kroner – normalprisen er 599,- kroner i højsæsonen.

Vil du også væk fra vejrudsigten, som truer påsken? Så tag et smut til Tyskland, hvor der mange
steder forventes langt finere og mildere vejr end herhjemme. For eksempel kan et besøg i den pulserende metropol Berlin nok få smilet frem, for her loves der helt op til 22 grader enkelte dage. De lune vinde kan man passende krydre med oplevelser som Easter Parade i Tierpark, opera under Berlin Festtage forskellige steder i Berlin eller Easter Ralley i byens zoo.

”Normalt koster billetten 599,- kroner i højsæsonen til en afgang på Gedser-Rostock, men i anledning af påsken vil Scandlines gerne give et ’påskeæg’ til de voksne – nemlig en super billig billet til kun 399,- kroner,” forklarer Product Manager hos Scandlines, Brian L. Hansen.

Billetten gælder til Gedser-Rostock, der på to timer tager rejsende fra Danmark til det tyske fastland og mindre end to timer fra Berlin. Billetten har fået det sæsonprægede navn Easter-ticket og kan bruges på rigtigt mange afgange, herunder dagafgange. Desuden kan billetten bookes med én dags varsel. På den måde bliver det endnu lettere at være impulsiv og stikke af fra det lunefulde vejr herhjemme i påsken.

PRESSEKONTAKT:
EHRENBERG Kommunikation Anne Ø. Laursen Telefon: +45 31 27 33 11 al@ehrenberg-kommunikation.com www.ehrenberg-kommunikation.com


Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2013 transporterede vi 11 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler og 0,7 millioner fragtenheder på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

 

Vedhæftede filer

PDF-dokument