Få vores nyheder på mail

Gerald Lefold tiltræder som VP Freight Sales hos Scandlines

Pressemeddelelse   •   Feb 13, 2014 14:40 CET

I februar 2014 vendte Gerald Lefold tilbage til Scandlines, hvor han som Vice President Freight Sales efterfulgte Gerhard Blys, der kort forinden havde forladt virksomheden.

Gerald Lefold var i 1993-2012 ansat hos Scandlines, blandt andet som Line Manager for Sverige samt for de baltiske fragtruter. Han er derfor helt fortrolig med udfordringerne og betingelserne for dette marked. „Vi glæder os over at have Gerald Lefold og hans knowhow tilbage om bord. Vi ønsker ham held og lykke med de forestående opgaver “, siger Morten Haure-Petersen, Chief Customer Officer (CCO) Scandlines.

I stillingen som Vice President Freight Sales er han ansvarlig for alle fragtaktiviteter i rederiet og vil fokusere på den strategiske udbygning af fragtforretningen på et marked, der i fremtiden ændrer sig betydeligt.  


Om Scandlines

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2012 transporterede vi 11 millioner passagerer, 2,5 millioner personbiler og 0,7 millioner fragtenheder på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

 

Vedhæftede filer

PDF-dokument