Få vores nyheder på mail

BorderShop Puttgarden midlertidig lukket

Pressemeddelelse   •   Dec 03, 2010 08:00 CET

Det voldsomme vintervejr har forårsaget, at en fortøjningspæl ved BorderShop i
Puttgarden er knækket, hvorfor butikken holder midlertidig lukket. Der arbejdes på højtryk for at udbedre skaden, og Scandlines forventer at kunne genåbne BorderShoppen mandag morgen den 6. december.

Natten til torsdag den 2. december knækkede en af de fortøjningspæle, som holder den 8.000 kvadratmeter store BorderShop Puttgarden fast i havnen. Det betyder, at BorderShoppen forskubbede sig en smule. Af sikkerhedsmæssige hensyn er strømmen og vandforsyningen nu afbrudt, mens de nødvendige reparationer foretages.

”Vi er kede af, at vi har været nødt til at lukke BorderShoppen midlertidigt, men vi tager ingen chancer, når det gælder sikkerheden. Vi arbejder på højtryk for at udbedre skaden, og der er blandt andet indsat kran og dykkerhold for at kunne genåbne butikken så hurtigt som muligt”, udtaler Kerim Lindved Aydin, Head of Retail i Scandlines.

Scandlines forventer, at alle sikkerhedsmæssige udfordringer er løst i løbet af weekenden, så BorderShoppen kan slå dørene op igen mandag morgen den 6. december. For opdateringer se hjemmesiden www.border-shop.dk eller ring til Scandlines’ kundeservice på telefon 33 15 15 15.

Om Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. På tre korte færgeruter med høj frekvens og kapacitet mellem Danmark, Sverige og Tyskland leverer vi en effektiv og pålidelig transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for vores kunder om bord på færgerne såvel som i vores BorderShops.

I 2011 transporterede vi 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på vores ruter Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Vedhæftede filer

PDF-dokument